CAE language certification

Success for our students

The FOSBOS Neuburg is delighted to announce that our students were incredibly successful in this year´s CAE language certification.

Within the course of a very demanding workshop over the duration of a quarter of a year, our students were intensively prepared to meet and exceed the standards of the University of Cambridge in order to obtain their language diplomas.

We are proud to announce that 5 of our students achieved a B2 certificate, 10 students succeeded with a C1 certification and an incredible number of 6 students were able to achieve an amazing C2-level certification against the European language reference standards!

Our whole school family along with all our staff and all your fellow students congratulates our CAE participants to this extraordinary achievement!

Siehe auch

Das Lernen an der FOSBOS Neuburg ist nicht auf den Unterricht begrenzt – du kannst auch darüber hinaus Erfahrungen machen, Talente entdecken, Fähigkeiten entwickeln und Spaß haben. Zum Beispiel bei Jugend forscht, der Teilnahme an Austauschprogrammen oder beim Engagement für die verschiedenen Umweltprojekte. Wir ermöglichen unseren Schülerinnen und Schülern der 12. und 13. Klassen die Teilnahme an der vom Cambridge Institute angebotenen CAE-Prüfung (Cambridge Englisch Advanced). Dieses Zertifikat wird von Hochschulen und Arbeitgebern weltweit anerkannt. Und wenn es mal nicht so gut läuft? Wir bieten dir vielfältige Möglichkeiten der Unterstützung und Beratung, wenn es auf dem Weg zum Abitur Hindernisse auftauchen oder dieser Weg aufgrund persönlicher Lebensbedingungen zu steil erscheint.